MENÚ REI NEGRE 2019
ENTRANTS (per compartir)
Ous estrellats amb sobrassada
Amanida verda amb bacallà esqueixat, taronja, magrana, ametlles i olivada
Croquetes del Clos (de ceps i de tonyina)
Carpaccio de bou amb parmesà i oli de mostassa
Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat i tomàquet
Risotto de bolets silvestres amb parmesà
SEGONS (per escollir)
Suprema de salmó a la brasa amb guarnició
Gambes al forn amb all i julivert
Galtes de porc cuites a baixa temperatura
Entrecot de vedella a la brasa amb hortalisses al caliu
POSTRES (per escollir)
Pastís de xocolata del Clos
Pannacotta casolana amb xocolata i dauets de fruita
Gelat d’avellana i coco
*****
Cafès i infusions
*****
Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix
Cava brut nature Comte de Subirats
Preu per persona: 29€ IVA inclòs