MENÚ REI NEGRE 2017

 

ENTRANTS (per compartir)

Ous estrellats amb sobrassada

Amanida verda amb bacallà esqueixat, favetes, ametlles i olivada

Musclos de roca al vapor

Carpaccio de bou amb parmesà i mostassa

Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat i tomàquet

Risotto de bolets silvestres amb parmesà

 

SEGONS (per escollir)

 Suprema de salmó a la brasa amb guarnició

Gambes al forn amb all i julivert

Galtes de porc cuites a baixa temperatura

Entrecot de vedella a la brasa amb hortalisses al caliu

 

POSTRES (per escollir)

 Pastís de xocolata del Clos

Pastís de formatge amb kiwi

Gelat d’avellana banyat amb xocolata

 

*****

Cafès i infusions

 *****

Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix

Cava brut nature Comte de Subirats

 

Preu per persona: 28€ IVA inclós