MENÚ REI ROS 2017

 

ENTRANTS (per compartir)

Plat de pernil ibèric i llonganissa amb pa torrat

Faves a la catalana (amb cansalada i botifarra negra)

Risotto de bolets silvestres amb parmesà

Amanida verda amb brie, anxoves i olivada

Croquetes del Clos (de ceps i de tonyina)

Patates picants

 

SEGONS (per escollir)

Canelons de carn del Clos amb beixamel de ceps

Peus de porc a la brasa amb picada d’ametlles

Graellada de carns (xai, botifarra, pollastre i xistorra) amb guarnició

Llobarret a la taronja sobre llit de patata i ceba

Entrecot de vedella a la brasa –suplement 4€

 

POSTRES (per escollir) 

Pastís de xocolata del Clos

Pastís de formatge i kiwi

Gelat d’avellana banyat amb xocolata

 

*****

Cafès i infusions

 *****

 

Aigua, vi blanc, rosat i negre Duc de Foix

Cava brut nature Comte de Subirats

 

Preu per persona: 24€ IVA inclòs