PER COMPARTIR

Patates picants

Croquetes de tonyina

Boletes de ceps

Pop a la gallega

Plat d'anxoves

Pernil ibčric amb pa torrat i tomŕquet

Pissarra de formatges

 

ENTRANTS

Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra

Carpaccio de bou amb parmesŕ i oli de mostassa

Gambes a la brasa amb picada d’all i julivert

Amanida de fruita del temps i vinagreta de mel

 Amanida de formatge de cabra tebi, anxoves i nous amb culis de maduixa

Raviolis farcits de bolets amb salsa de mascarpone

Espaguetis a la putanesca

Piruleta de foie arrebossada amb ametlles i melmelada de maduixa

Torrada amb sobrassada, brie  i mel

Torrada de pernil ibčric

Torrada amb tomŕquet i llonganissa de Berga

Torrada d’escalivada i anxoves

Crep farcida de  xampinyons amb roquefort

 

SEGONS PLATS

Xai a la brasa

Galtes de porc en dues coccions

Entrecot de vedella (350grs aprox.)

Espatlla de xai cuita a baixa temperatura marcada a la brasa (recomanada per a dues persones)

Ossobuco de vedella guisat amb prunes i orellons

Magret d’ŕnec a la brasa

Suprema de salmó a la brasa

Tira de costella de porc en dues coccions (espectacular)

Bacallŕ confitat amb espŕrrecs i oli de festucs

Llobarro filetejat a la brasa

 

POSTRES (FETES NOSTRES)

Tatin de poma amb gelat de vainilla

Broqueta de fruites banyada amb xocalata calenta

Crep farcida de nous i plŕtan, banyada amb xocolata calenta

Mousse de xocolata amb gelat d’avellana i xocolata calenta amb xarrup de Bayleys

Pastisset de xocolata coulant amb gelat de coco

Pirŕmides trufades

Brownie (pastís de xocolata i nous) amb gelat de nata

 

 

GELATS

Vainilla

Avellana

Nata amb nous

Coco

Trufa

Sorbet de poma verda