Patates picants
Croquetes de tonyina
Boletes de ceps
Pop a la gallega
Plat d'anxoves
Pernil ibčric amb pa torrat i tomŕquet
Pissarra de formatges
Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra
Carpaccio de bou amb parmesŕ i oli de mostassa
Gambes a la brasa amb picada d’all i julivert
Amanida de fruita del temps i vinagreta de mel
Amanida de formatge de cabra tebi, anxoves i nous amb culis de maduixa
Raviolis farcits de bolets amb salsa de mascarpone
Espaguetis a la putanesca
Piruleta de foie arrebossada amb ametlles i melmelada de maduixa
Torrada amb sobrassada, brie i mel
Torrada de pernil ibčric
Torrada amb tomŕquet i llonganissa de Berga
Torrada d’escalivada i anxoves
Crep farcida de xampinyons amb roquefort
Xai a la brasa
Galtes de porc en dues coccions
Entrecot de vedella (350grs aprox.)
Espatlla de xai cuita a baixa temperatura marcada a la brasa (recomanada per a dues persones)
Ossobuco de vedella guisat amb prunes i orellons
Magret d’ŕnec a la brasa
Suprema de salmó a la brasa
Tira de costella de porc en dues coccions (espectacular)
Bacallŕ confitat amb espŕrrecs i oli de festucs
Llobarro filetejat a la brasa
Tatin de poma amb gelat de vainilla
Broqueta de fruites banyada amb xocalata calenta
Crep farcida de nous i plŕtan, banyada amb xocolata calenta
Mousse de xocolata amb gelat d’avellana i xocolata calenta amb xarrup de Bayleys
Pastisset de xocolata coulant amb gelat de coco
Pirŕmides trufades
Brownie (pastís de xocolata i nous) amb gelat de nata
Vainilla
Avellana
Nata amb nous
Coco
Trufa
Sorbet de poma verda